Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Swaut 180 Textil Grafit

ID produs: 81121
Stoc furnizor
37.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Swaut 180 Textil Grafit

Swout este conceput pentru orice interioare moderne, mai ales în stilul minimalismului și scandiului. Patul este disponibil intr-o paleta larga de culori si in diferite marimi, il puteti alege pe cel potrivit folosind designerul online de pe site.

Confort în fiecare detaliu Swaut este o soluție excelentă pentru un dormitor. Eleganta si confortul deosebit al patului sunt date de spatarul inalt, colturile rotunjite ale sertarului si tapiteria moale. Folosind designerul online de pe site, puteți alege în mod independent culoarea și textura țesăturii care se potrivește cu interiorul dvs., precum și opțiuni suplimentare, cum ar fi un mecanism de ridicare sau sertare de lenjerie. Picioare înalte Picioarele patului Swout sunt realizate din lemn natural masiv. O astfel de soluție nu numai că va deveni un detaliu interior elegant, ci va face și vizual patul din interior mai ușor. Înălțimea de 15 centimetri îl face ușor de curățat: orice aspirator robot poate trece cu ușurință pe sub pat.