Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat textil Aster Gri

ID produs: 30987
Stoc furnizor
26.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat textil Aster Gri

„Aster” este o canapea compactă, nepliabilă, cu o bază din lemn și o abundență de perne moi. Organizați cu ajutorul său un colț confortabil pentru relaxare - puneți canapeaua originală în camera de zi sau în bucătărie, loggia închisă sau verandă.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design laconic Baza din lemn a unei forme simple este combinată cu perne dreptunghiulare și o saltea. Textura lemnului și materii se completează organic. Decor laconic - piping pe elemente moi și nasturi mari în ton. Pentru casă și grădină Canapeaua "Aster" este universală și potrivită pentru mobilierul de casă în stilul "eco" sau "țară" și pentru interiorul țării. Îngrijirea produsului este simplă: husa saltelei cu fermoar este ușor de îndepărtat pentru curățare sau spălare. Baza solida Rama modelului este din lemn natural tratat cu lac. Fixările simple și fiabile sunt o garanție a durabilității și rezistenței canapelei. Baza cu lamele asigură ventilația naturală a saltelei. Aterizare moale Să te odihnești pe canapeaua Aster este o plăcere. Spuma poliuretanică elastică redă perfect forma. Pernele late ale spatelui sunt confortabile de sprijinit. Și pentru un plus de confort, sunt oferite două gânduri decorative.