Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Tivoli-1 200 Gri

ID produs: 92056
Stoc furnizor
46.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Tivoli-1 200 Gri

Datorită formei dreptunghiulare și bazei late, Tivoli arată elegant și discret. Modelul are o tapițerie moale, care vă va permite să dizolvați orice oboseală din brațe. Finisajul original al tăbliei va face din patul centrul logic al oricărui dormitor!

Confort laconic „Tivoli” - o soluție cu adevărat elegantă pentru dormitor. Formele laconice, designul funcțional și decorul îngrijit vor fi adecvate și organice în orice spațiu modern. Tapițeria din material plăcut la atingere trebuie să se odihnească. Tăblie elegantă Spatele dreptunghiular înalt, decorat cu nasturi și cusături sub formă de pătrate voluminoase, arată confortabil și solid. Designul restrâns și actualizat va fi apreciat de adepții minimalismului. Baza ortopedica Modelul este echipat cu o baza de zabrele convenabila cu lamele elastice de mesteacan. Ca o opțiune suplimentară, modelul este echipat cu un mecanism de ridicare - compartimentul gol în acest caz va servi ca sistem de depozitare. Picioare practice Picioarele metalice rotunde ridică baza modelului de pe podea, ceea ce adaugă aspectului de „ușurință”. Picioarele sunt echipate cu capace din plastic care protejeaza podeaua si previn alunecarea.