Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Patul de zi Aster Textile Sky

ID produs: 24606
Stoc furnizor
26.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Patul de zi Aster Textile Sky

„Aster” este o canapea compactă, nepliabilă, cu o bază din lemn și o abundență de perne moi. Organizați cu ajutorul său un colț confortabil pentru relaxare - puneți canapeaua originală în camera de zi sau în bucătărie, loggia închisă sau verandă.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design laconic Baza din lemn a unei forme simple este combinată cu perne dreptunghiulare și o saltea. Textura lemnului și materii se completează organic. Decor laconic - margini pe elemente moi și nasturi mari pentru a se potrivi. Pentru casă și grădină Canapeaua "Aster" este universală și potrivită pentru mobilierul de casă în stilul "eco" sau "țară" și pentru interiorul țării. Îngrijirea produsului este simplă: husa saltelei cu fermoar este ușor de îndepărtat pentru curățare sau spălare. Baza solida Rama modelului este din lemn natural tratat cu lac. Fixările simple și fiabile sunt o garanție a durabilității și rezistenței canapelei. Baza cu lamele asigură ventilația naturală a saltelei. Aterizare moale Odihnește-te pe canapea "Aster" - o plăcere. Spuma poliuretanică elastică redă perfect forma. Pernele late ale spatelui sunt confortabile de sprijinit. Și pentru un plus de confort, sunt oferite două gânduri decorative.