Solicită consultarea
Coșul meu
  • Coșul este gol!

Politica de retur

În cazul în care te-ai răzgândit să procuri mobilier sau alt produs de pe rumo store!

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, produsele cumpărate online pot fi returnate, fără invocarea unui motiv anume. Rumo store - respectă legislația în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii comenzii. Și nu e nimic complicat.

Rumo store se conformează legislației în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără vreo justificare, în termen de 14 zile de la data comunicării deciziei de returnare a produselor la care vrei să renunți. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin postă, sau e-mail. De știut că pot fi returnate doar produsele aflate în condiții perfecte, inclusiv accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Ești responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

*Produsele efectuate la comandă nu pot fi returnate. Aceste produse au fost confecționate special pentru dumneavoastră. Prin produse la comandă înțelegem orice produs care a fost personalizat după preferințele cumpărătorului. Montarea mobilierului duce  la pierderea dreptului de retur. 

*Vânzătorul își rezervă dreptul, conform legilor in vigoare să scadă din valoarea produselor sume necesare pentru aducerea produselor la starea lor originală, în cazul în care acestea au fost deteriorate.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.