Solicită consultarea
Coșul meu
 • Coșul este gol!

Portfolio

O mobilă de calitate este unul dintre factorii esențiali în crearea unui anturaj confortabil. Dar în afară de aceasta, mobila trebuie să fie cât mai funcțională. Compania noastră vă propune să cumpărați o bucătărie la comandă în Iași potrivit unui proiect individual. Noi garantăm calitatea înaltă a produselor, materialelor și furniturii, dar și prețuri cât mai avantajoase, care se formează în mod individual pentru fiecare client. Adresați-vă!

Cele mai bune bucătării la comandă pentru fiecare client

Dacă vă doriți o bucătărie de calitate, soluția cea mai bună va aborda o producție exclusiv personalizată. Compania noastră vă oferă mobilă de bucătărie potrivit schițelor Dvs. sau elaborarea unui proiect în conformitate cu preferințele clientului. În plus, trebuie avut în vedere faptul că toate piesele de mobilier se confecționează în mod individual pentru bucătăria Dvs., și nu după standardele construcțiilor de masă. Astfel, dacă vă doriți o mobilă ideală, soluția cea mai bună ar fi să comandați o bucătărie după un proiect individual.

Avantajele unei bucătării la comandă

Cumpărând variante gata, obțineți o producție tipizată în conformitate cu dimensiunile standard ale spațiilor, fără a ține cont de particularitățile individuale. În același timp, dacă decideți să cumpărați o bucătărie la comandă în Iași, beneficiați de o serie de avantaje, inclusiv:

 • Mobila pentru bucătărie se confecționează strict conform dimensiunilor Dvs. și este absolut individuală.
 • Dvs. puteți selecta în mod independent varianta de material potrivită și factura acestuia.
 • Un spectru vast de culori ale fațadelor și combinații ale acestora.
 • Dvs. sunteți cei care determinați designul, numărul, dimensiunile, îmbinarea mobilei etc.
 • Influențați costul produselor în mod direct.
 • Este posibilă definitivarea și modernizarea setului după orice perioadă de utilizare.
 • Asamblarea și livrarea deja sunt incluse în cost.
 • Oportunitatea de a realiza orice idei, cele mai non standard.

Cu o astfel de soluție, nu va mai trebui să vă gândiți cu ce să umpleți golul de 10 centimetri dintre perete și set sau frigider. Toată mobila pentru bucătărie se va potrivi ideal și va ocupa tot spațiul necesar.

Ce oferim?

Compania noastră se oferă să confecționeze mobilă de bucătărie la comandă de orice complexitate. De la soluții simple și până la piese cu design distins. Produse din orice materiale, atât pentru un buget mai modest, cât și de calitate premium. Totodată, Dvs. puteți selecta din catalog o ofertă gata, care va fi definitivată potrivit bucătăriei Dvs., de asemenea, puteți perfecta o comandă individuală. Indiferent de opțiune, noi garantăm o calitate excelentă. De asemenea, puteți vedea în prealabil exemple de lucrări ale noastre. Pe site este prezentat un portofoliu vast de comenzi executate, care vă permite să apreciați profesionalismul specialiștilor.

De ce este cazul să ne solicitați?

Compania noastră garantează o serie importantă de avantaje pentru fiecare client, inclusiv:

 • Un sortiment vast de proiecte gata, dar și oportunitatea unei comenzi individuale.
 • O calitate înaltă a produselor și garanție pentru fiecare bucătărie.
 • Asistența specialiștilor în orice aspecte de selectare a mobilei.
 • Prețuri avantajoase pentru fiecare client.

Astfel, dacă doriți să cumpărați o bucătărie la comandă în Iași, atunci găsiți la noi cele mai bune produse, care vă vor bucura pe Dvs. și îi vor încânta pe oaspeți.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.