Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Sharon Pat 140 Barhat Alb

ID produs: 93595
Stoc furnizor
34.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Sharon Pat 140 Barhat Alb

Patul Sheron este realizat intr-un stil traditional european, solicitand aspectul estetic si caracterul practic al designului. Forme dreptunghiulare obișnuite, plăcute la atingere și textura cu aspect frumos a tapițeriei, cusături laconice - acesta este un model universal care nu se demodează!

Designul tradițional al lui „Sharon” se adaptează cu ușurință la o varietate de opțiuni și stiluri de interior! Designul său laconic este extrem de strict, dar datorită tapițeriei texturate, modelul arată incredibil de confortabil și te pregătește pentru relaxare. Finisaj decorativ Tăblia înaltă a patului este decorată cu patru dungi verticale cu margine simplă. Picioare dreptunghiulare din lemn masiv completează aspectul, a cărui textură se potrivește bine cu tapițeria moale. Practicitate în orice Designul practic în stil european al patului Sheron poate fi echipat cu un mecanism de ridicare. În acest caz, spațiul de sub bază se va transforma într-un compartiment de depozitare spațios. Curățare ușoară Partea inferioară a cutiei de depozitare oferă găuri de acces. Cu ajutorul lor, este ușor să „demontați” structura pentru a efectua o curățare umedă completă sub pat și pentru a preveni acumularea de praf.