Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Sharon Pat 180 Barhat White

ID produs: 10314
Stoc furnizor
37.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Sharon Pat 180 Barhat White

Patul Sheron este realizat intr-un stil traditional european, solicitand aspectul estetic si caracterul practic al designului. Forme dreptunghiulare obișnuite, plăcute la atingere și textura cu aspect frumos a tapițeriei, cusături laconice - acesta este un model universal care nu se demodează!

Designul tradițional al lui „Sharon” se adaptează cu ușurință la o varietate de opțiuni și stiluri interioare! Designul său laconic este extrem de strict, dar datorită tapițeriei texturate, modelul arată incredibil de confortabil și te pregătește pentru relaxare. Finisaj decorativ Capul înalt al patului este decorat cu patru dungi verticale dintr-un tub simplu. Completand aspectul sunt picioare dreptunghiulare din lemn masiv, a caror textura se potriveste bine cu tapiteria moale. Practicitate în orice Designul practic în stil european al patului Sheron poate fi echipat cu un mecanism de ridicare. În acest caz, spațiul de sub bază se va transforma într-un compartiment de depozitare spațios. Curățare ușoară Partea inferioară a cutiei de depozitare oferă găuri de acces. Cu ajutorul lor, este ușor să „dezasamblați” structura pentru a efectua o curățare umedă completă sub pat și pentru a preveni acumularea de praf.