Solicită consultarea
Coșul meu
 • Coșul este gol!

Baterii bucatarie

Filtru
Producator
 • Produse pe pagină: 25
 • Produse pe pagină: 30
 • Produse pe pagină: 50
 • Produse pe pagină: 75
 • Produse pe pagină: 100
 • Sortare după: Implicit
 • Sortare după: Nume (A - Z)
 • Sortare după: Nume (Z - A)
 • Sortare după: Preţ (Mic > Mare)
 • Sortare după: Preţ (Mare > Mic)
 • Sortare după: Notă (Cea mai mica)
 • Sortare după: Notă (Cea mai mare)
 • Sortare după: Model (A - Z)
 • Sortare după: Model (Z - A)
Baterie Alveus Elza Inox 1129028 Monocomanda
11697 Baterie Alveus Elza Inox 1129028 Monocomanda 335 RON
Baterie Alveus Laguna Monarch gold 1134828
11709 Baterie Alveus Laguna Monarch gold 1134828 1.199 RON
Baterie Alveus Milena bej
11716 Baterie Alveus Milena bej 287 RON
Baterie Alveus Monarch Slim Gold 1095004
11700 Baterie Alveus Monarch Slim Gold 1095004 999 RON
Baterie Alveus Slim Crom 1095001 Monocomanda Baterie Alveus Slim Crom 1095001 Monocomanda
11705 Baterie Alveus Slim Crom 1095001 Monocomanda 369 RON
Reducere 60 %
Baterie bucatarie Grohe BauClassic, Monocomanda, Crom, 31535001 Baterie bucatarie Grohe BauClassic, Monocomanda, Crom, 31535001

Prezentăm în catalogul nostru malaxoare pentru bucătărie de calitate la prețuri rezonabile. Noi lucrăm cu cei mai mari producători. Puteți comanda malaxoare pentru bucătărie în Iași direct pe site.

Alegerea unui malaxor pentru bucătărie: accentele principale

Malaxorul pentru bucătărie are un rol important în bucătărie. Acesta trebuie să fie calitativ, dar și funcțional. Asortimentul vast de produse este în măsură să dezorienteze pe oricine. Pentru acest motiv, am pregătit câteva aspecte cheie care merită atenție.

Tipul de malaxor

Malaxoarele cu două supape sunt comode datorită faptului că permit setarea optimă și exactă a temperaturii. Dar trebuie să facem aceasta permanent. Acestea sunt durabile și sigure.

Malaxoarele pentru bucătărie cu o pârghie sunt cele mai populare. Sunt comode în exploatare: este suficient să setăm o dată temperatura necesară. Totodată, se reduce riscul de murdărire a pârghiei, dacă mâinile sunt murdare de aluat sau de condimente. Putem deschide robinetul cu partea dorsală a palmei. De asemenea, sunt sigure și durabile.

Modelele electronice se deosebesc prin lipsa totală de pârghii sau supape. Datorită acestui fapt, se economisește spațiul. Reacția de declanșare are loc automat, la o mișcare. În 5-10 secunde după ce nu mai sunt folosite, se închid independent. Dar odată cu trecerea timpului ar putea să „cedeze”, astfel, trebuie să fim extrem de prudenți atunci când alegem producătorul. Înainte să cumpărăm un malaxor pentru bucătărie este bine să consultăm opiniile despre un model concret.

Ciocul

Este criteriul principal. Lungimea se alege după dimensiunea chiuvetei. Dacă aceasta are două compartimente, robinetul trebuie să se rotească în diferite părți. Înălțimea, de asemenea, trebuie aleasă minuțios: malaxoarele joase ne pot împiedica la spălatul veselei. În poziție optimă, jetul de apă este orientat spre centrul chiuvetei și, astfel, nu se va dispersa prin toată bucătăria.

Ciocul poate fi curbat sau drept. Opțiunea depinde aici de stilul interiorului și preferințele personale. O variantă excelentă pentru bucătărie vor fi malaxoarele de tip extensibil, telescopic sau rotativ. Acestea au mai multe tipuri de livrare a apei: un jet direct sau varianta duș. Ultima economisește lichidul, extinde raza de dispersie. Un furtun flexibil ne va ajuta să spălăm chiuveta în toate colțurile sub un flux direct de apă. De asemenea, acesta se reglează în înălțime în funcție de necesități: este suficient să-l îndoiți astfel încât să vă fie comod.

Materialul

În prezent, malaxoarele pentru bucătărie se produc din metal, plastic și ceramică. Se întâlnește piatra naturală și artificială. Ultimele sunt trainice, dar au funcționalități limitate. Varianta cea mai bună va fi metalul, și anume alama cu componente interioare din ceramică. Acest lucru minimalizează impactul factorilor negativi și extinde durata de utilizare. Plasticul este un material ieftin, rezistent la umiditate și coroziune. Dar are o rezistență mecanică mică, de aceea se poate frânge rapid.

Dacă aveți dificultăți cu alegerea, adresați-vă consultanților noștri. Ei vă vor ajuta să comandați un malaxor pentru bucătărie în Iași la un preț, de calitate și cu funcționalități optime.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.