Solicită consultarea
Coșul meu
  • Coșul este gol!

Despre noi

Doriți să vă surprindeți oaspeții cu o bucătărie exclusivă sau un design interior deosebit? Compania noastra oferă servicii de calitate de 10 ani, timp în care și-a câștigat o reputație de excepție în rândul clienților.

 

O bucătărie personalizată este singura opțiune pentru a obține mobilier de bucătărie de înaltă calitate, care să corespundă așteptărilor clienților, inclusiv în ceea ce privește funcționalitatea. Utilizarea materialelor sigure și de înaltă calitate, precum și a echipamentelor pentru prelucrarea plăcilor de PAL, MDF,(tăierea materialului, prelucrarea marginilor) garantează durabilitatea și calitatea mobilierului.  

 

Bucătăriile cu dimensiuni personalizate reprezintă un mobilier de corp minunat, care vă va bucura de-a lungul anilor. Noi utilizam accesorii și componente fiabile și durabile, alegerea cărora se face împreună cu clientul. Același lucru se aplică și materialelor și fațadele utilizate (sunt comandate la cerere).

 

Crearea unui design interior nu este o problemă pentru specialiștii noștri. Elaborarea proiectelor se face în termeni restrânși  - putem garanta acest lucru datorită experienței vaste a proiectanților și utilizării unui software profesional. 

 

Reputația noastra este cea mai bună reclamă a lucrărilor noastre.

 

Vă miră faptul că prețul unei bucătării personalizate sau al unui design exclusivist este mai mare decât pentru o mobilierul fabricat în masă? Noi nu afirmam că oferim costuri reduse pentru serviciile acordate, pentru că nu dorim să vă dezinformăm. 

 

Clienții noștri cunosc deja că politica de stabilire a prețurilor este direct asociată cu abordarea profesională a lucrului îndeplinit. În afară de asta, noi confecționăm bucătării personalizate de orice complexitate – dorințele clientului sunt respectate cu strictețe.  Doriți să camuflați contorul de gaz, fără a afecta interiorul bucătăriei? Toate acestea sunt realizate de meșterii noștri, ținând cont de particularitățile încăperii și în conformitate cu dorințele clientului.

 

Designul interior al unui apartament sau al unei case private este elaborat împreună cu clientul – noi oferim o schiță preliminară, la care ulterior se fac modificări. Elaborarea designului interior poate fi limitat  doar de imaginația dvs. Experții noștri vor elabora un plan de la zero, vor calcula cantitatea de material și, la dorința clientului, vom recomanda marca și producătorul materialelor și accesoriilor.   


Motive pentru  încredere:

  • Condiții confortabile de colaborare cu noi – deservire la cel mai înalt nivel, luăm în considerare dorințele clientului.
  • Varietate de achitare  - acceptăm plăți în numerar, transfer pe card, portofele electronice.
  • Experiență vastă de lucru - cunoaștem toate afinitățile  producției de mobilier și ale designului interior. 
  • Confecționarea bucătăriilor personalizate se realizează la timp - nu admitem întârzieri.

Aveți încredere în noi, așa cum au făcut deja sute de clienți mulțumiți din  toată țară a și din regiune. Nu ratați ocazia de a obține produse și servicii de calitate europeană.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.