Solicită consultarea
Coșul meu
 • Coșul este gol!

Hote incorporabile

Filtru
Producator
 • Produse pe pagină: 25
 • Produse pe pagină: 30
 • Produse pe pagină: 50
 • Produse pe pagină: 75
 • Produse pe pagină: 100
 • Sortare după: Implicit
 • Sortare după: Nume (A - Z)
 • Sortare după: Nume (Z - A)
 • Sortare după: Preţ (Mic > Mare)
 • Sortare după: Preţ (Mare > Mic)
 • Sortare după: Notă (Cea mai mica)
 • Sortare după: Notă (Cea mai mare)
 • Sortare după: Model (A - Z)
 • Sortare după: Model (Z - A)
Filtru Carbune Hota Albatros FCH-AS
10771 Filtru Carbune Hota Albatros FCH-AS 39 RON
Filtru Hota Beko 9197059543
10878 Filtru Hota Beko 9197059543 80 RON
Filtru Hota Gorenje 3838782146145 art716845
10891 Filtru Hota Gorenje 3838782146145 art716845 80 RON

Gătitul bucatelor este însoțit de diverse mirosuri și umiditate sporită din cauza vaporilor. Nici picăturile de grăsime nu ne aduc un plus de bucurie atunci când începem să le curățăm. De toate acestea ne va scăpa o hotă pe care o puteți comanda în Iași la noi, la un preț avantajos.

Cum să alegem o hotă

De felul în care alegem hota depinde dacă locuința ne va fi împânzită de miros de bucate, dacă setul de bucătărie se va deteriora din cauza umidității. Așadar, este extrem de important să selectăm un design frumos, dar și funcționalități corecte. Doar profesioniști trebuie să instaleze echipamentele. De aceasta depinde dacă hota va putea funcționa la capacitate deplină, scăpând casa de mirosuri, iar suprafața – de picăturile de grăsime.

Tipul de funcționare

Există două variante de funcționare a hotei: recirculantă și în flux direct. Ultima permite evacuarea tuturor poluanților de aer în ventilație, deci, este mai preferabilă. Dar nu trebuie să scoatem conducta de evacuare a aerului la distanțe mari –  aceasta reduce capacitatea echipamentelor.

Modelul recirculant funcționează după principiul de filtrare: acesta trece aerul poluat prin mai multe filtre, după care îl evacuează deja în stare purificată. Totodată, filtrul cu cărbune trebuie schimbat la fiecare patru luni, ceea ce implică costuri suplimentare. Aceste modele se utilizează acolo unde instalarea unei hote cu flux direct este imposibilă: este departe de ventilație sau nu este loc pentru montarea unei conducte de aer.

Capacitatea modelului este și ea foarte importantă. Aici, orientați-vă după normele sanitare: 10-20 m3 pe oră capacitate la 1 m3 de spațiu. Calculați volumul bucătăriei, înmulțiți cu 12 și adăugați 20%, dacă folosiți gaz - 25-30%. De exemplu, pentru un spațiu de 10 metri pătrați și o înălțime de 3,2 m, este nevoie de o capacitate de circa 500 m3 pe oră. Există modele care reglează capacitatea și nivelul de zgomot. Aceasta va ajuta, dacă nu aveți nevoie de hotă puternică în viața cotidiană, dar pentru sărbători și seri speciale trebuie să gătiți multe bucate.

Montare și dimensiuni

Metoda de instalare. Există hote suspendate, încorporabile, sub formă de cupolă, insulare, de colți, extensibile și de perete. Acestea se deosebesc prin metoda de montare. Dacă nu doriți să vedeți conducta de aer sau hota propriu-zisă, este cazul să alegeți un model extensibil sau încorporabil. Cel insular se folosește, dacă suprafața de lucru este amenajată separat în mijlocul bucătăriei.

Gabaritele se selectează strict după plita de gătit sau mai mari. În nici un caz mai puțin, pentru că nu vor face față sarcinii sale. După caz, managerul nostru va ajuta să alegeți modelul necesar.

De ce are rost să cumpărați o hotă la noi

Noi oferim un asortiment vast de la cei mai importanți producători. Oferim o serie de avantaje clienților noștri:

 1. Prețuri optime.
 2. Garanția calității.
 3. Asistență profesionistă.
 4. Livrare rapidă.

Dacă aveți nevoie de consultație, apelați numărul indicat. Vom oferi răspunsuri desfășurate la toate întrebările Dvs. Atunci când alegeți modelul, fiți atenți la descrierea aferentă. Acolo veți găsi toate caracteristicile și funcționalitățile.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.