Solicită consultarea
Coșul meu
  • Coșul este gol!

Recomandări de întreținere a mobilierului

Rumo - instrucțiuni generale de întreținere:

Perioada de păstrare, când se menține utilitatea și frumusețea, depinde extrem de mult de cum utilizăm și îngrijim mobilierul. Inițial, trebuie să știi că, orice mobilier este compus din mai multe piese, fiecare fiind destinată unui anumit scop.

Mobilier făcut la comandă adesea este sensibil la lumina exagerată, umiditate, uscăciune, căldură și frig. Expunerea excesivă a mobilierului la una sau mai multe din aceste condiții, va duce la deformarea pieselor de mobilier confecționate din lemn, sau la deteriorarea accelerată a stratului de vopsea sau lac.

Folosește detergenți siguri, atât pentru îngrijirea mobilierul cât și pentru sănătatea ta, deoarece unele substanțe pot fi nocive și conțin concentrații mari de lichide chimice agresive și compuși abrazivi. Utilizarea unor astfel de detergenți este inaccesibilă.

Protejează mobilierul de deteriorarea mecanică care poate fi cauzată de acțiunea unor obiecte solide precum și de factorul uman. Deschideți și închideți atent ușile de la mobilier. Nu loviți mobila cu obiecte ascuțite și nu trântiți. Nu plasați lucruri prea grele pe mobilierul fragil, destinat obiectelor de decor. 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.