Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Birou Danton-8 Stejar Sonoma/Alb

ID produs: 91643
Producător: Rumo
Verificare stoc
1.330 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Birou Danton-8 Stejar Sonoma/Alb

Birou "Danton-8" - întruchiparea originalității și ergonomiei. Modelul compact combină un loc de muncă confortabil și un sistem de depozitare atent. Liniile stricte și culorile versatile vă permit să combinați produsul cu alte ansambluri de mobilier. Masa va completa organic un birou sau un birou de acasă în stil scandi sau modern.

Reținere elegantă Designul mesei nu pare voluminos datorită unui număr de rafturi deschise. Spațiul liber dintre elemente face ca modelul să fie vizual mai ușor și mai aerisit. Corpul și blatul mesei sunt realizate în nuanțe discrete la modă. Ergonomie confortabilă Configurația modelului vă permite să combinați un blat confortabil și un suport spațios deschis, care poate fi amplasat în stânga sau în dreapta locului de muncă în timpul asamblarii. Modelul este realizat din PAL rezistent și de înaltă calitate.