Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Birou Linz-3 Gri

ID produs: 66010
Producător: Rumo
Verificare stoc
1.250 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Birou Linz-3 Gri

Biroul „Linz” este realizat din metal prelucrat de înaltă calitate și pin masiv. Designul solid, dar vizual ușor, se va potrivi perfect în mediul de lucru și este potrivit pentru oamenii creativi de astăzi. La urma urmei, se știe că minimalismul structural, absența oricăror detalii, contribuie la cea mai bună concentrare a atenției și gândire concentrată!

Suprafață utilizabilă O masă largă vă permite să lucrați liber cu desene, hărți, modele și alte proiecte de lucru care necesită mult spațiu. Așezați tăvi de hârtie, mape, cărți sau un laptop pe o suprafață plană. Un element de funcționalism Din ce în ce mai mult, pentru organizarea locului de muncă, se preferă mesele fără sertare și compartimente suplimentare. Designul „ușor” poate fi completat cu orice piedestal adecvat. În plus, un scaun de birou masiv și confortabil se va potrivi pe masă.