Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Birou SPM-07.1B Alb

ID produs: 63532
Producător: Rumo
Verificare stoc
1.250 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Birou SPM-07.1B Alb

Birou mare cu dulap încorporat. Există, de asemenea, un mic raft în partea de jos a peretelui din spate. Dulapul încorporat este format din două sertare cu o nișă deschisă deasupra. Atât școlarii, cât și elevii se vor simți confortabil la o astfel de masă. Masa poate fi folosita si ca masa de calculator. Dimensiunea interioara a sertarelor este de 21,1x35,4 cm.Inaltimea de la podea la sertare este de 29 cm, inaltimea de la podea la raftul de sub masa este de 31 cm.Inaltimea raftului de deasupra sertarelor este de 12,4 cm.Masa este universala in timpul montajului, dulapul poate fi amplasat pe ambele parti. Blatul mesei este realizat din PAL produs intern, cu grosimea de 16 mm, tăiat cu o margine PVC de 2 mm.

Compact și elegant Datorită dimensiunilor sale modeste, biroul este potrivit nu numai pentru un birou separat, ci și pentru un colț de lucru în camera de zi sau camera copiilor. Textura „sub copac” și fitingurile laconice vor completa interiorul modern. Materiale dovedite Modelul este realizat din PAL laminat - PAL de clasa de emisie E1, acoperit cu un strat protector de hartie-rasina. Este un material practic, fiabil, rezistent mecanic și sigur.