Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Austin Velvet Grey

ID produs: 28122
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Austin Velvet Grey

Canapea „Austin” va deschide noi oportunități pentru amenajarea unei zone confortabile de relaxare în apartament, iar pentru camerele mici va fi o adevărată salvare. Această canapea ușoară, cu un design simplu, cu un mecanism de transformare convenabil, este indispensabilă în garsoniere, camere de zi mici sau dormitoare mici. Cotierele din lemn au proprietăți funcționale suplimentare și fac modelul deosebit de atractiv. În plus față de canapea, este posibil să achiziționați o lenjerie https://www.divan.ru/product/belevitsa-ak-140

Canapea Austin cu design grațios în nuanțe naturale calde va adăuga confort natural și eleganță la interior, iar contururile laconice îi vor permite să se potrivească perfect în mediul înconjurător. Adăugați la aceasta combinația versatilă de cusături în carouri mari și forme rotunjite moi și aveți un model elegant pentru interioare tradiționale și moderne. Potrivire confortabilă Spătarul larg al canapelei cu o pantă confortabilă creează un confort suplimentar pentru corp - menține poziția naturală a coloanei vertebrale. De multi ani Un cadru metalic puternic si un mecanism de transformare la acordeon, impecabil prin simplitate si fiabilitate, sunt o garantie ca noua canapea va rezista multi ani. Umplutura elastica isi pastreaza calitatea pe toata perioada de garantie, iar tapiteria texturata si densa este rezistenta la zgarieturi si deteriorari. Cotiere confortabile Armonia atracției vizuale și funcționalitatea canapelei Austin este subliniată de cotierele plate din lemn realizate din material MDF ecologic, cu textură și nuanțe de lemn închis. Folosiți-le în loc de o masă suplimentară - pentru a pune un pahar, o ceașcă, a pune o carte sau pentru a ține gadgeturile preferate la îndemână.