Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Belissa Velvet Bej

ID produs: 39616
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Belissa Velvet Bej

Canapea Belissa este un model elegant cu perne și cotiere matlasate stilate. În ciuda dimensiunilor, datorită ergonomiei atentă și a designului ușor, produsul este potrivit atât pentru încăperi spațioase, cât și pentru camere mici. Canapea laconica va completa armonios interioarele in stil Art Nouveau, Scandi sau Loft.

Originalitate restrânsă Geometrică, la prima vedere, canapeaua este lipsită de colțuri ascuțite. Contururile moi și culorile neutre ale modelului creează o atmosferă de confort și pace. Tapițeria matlasată acționează ca un accent concis, arată elegant și original. Transformare instantanee Canapeaua se transformă lin și silentios într-un pat larg și plat. Modelul este echipat cu cel mai durabil, fiabil și rapid mecanism Eurobook și se desfășoară cu o ușoară mișcare a mâinii. Confort perfect Pernele moi de canapea sunt umplute cu spumă PU hipoalergenică și holofibră. O potrivire confortabilă este asigurată de o unitate de arc independentă, care este rezistentă la uzură și capabilă să reziste la sarcini grele. Detalii gandite Canapeaua ergonomica este dotata cu un sertar spatios pentru depozitarea asternutului. Tapiteria din velur este rezistenta si usor de curatat cu mijloace improvizate, fara a necesita intretinere atenta.