Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Berg Catifea Galben

ID produs: 34759
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Berg Catifea Galben

Canapea Berg este cea mai bună soluție pentru un apartament inteligent. Raportul „design-ergonomie” este susținut în conformitate cu tradițiile minimalismului suedez. Modestia liniilor, absența detaliilor inutile sunt proprietățile distinctive ale modelului.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design suedez Silueta ghemuită, adâncimea crescută a scaunului, designul original al pernei și baza largă fac din această canapea o adevărată atragere a ochiului. Designul ergonomic al modelului va adăuga o notă de stil oricărei încăperi. Spațiu și mișcare Datorită mecanismului eurobook, canapeaua se desfășoară în plan orizontal, salvând durata de viață a fitingurilor. Înăuntru există o cutie de lenjerie convenabilă. Locul de dormit este destul de larg chiar și atunci când este pliat. Fiabilitatea este în detalii Canapeaua este construită folosind materiale durabile care nu sporesc costurile, dar îi permit să reziste mult timp, păstrând în același timp un aspect prezentabil. Picioarele sunt din lemn masiv, cadrul este din plăci de fibre și PAL. Confort în utilizare Pernele sunt umplute cu spumă PU, își păstrează bine forma și nu scad în volum. Umplutura de bază are o structură poroasă densă și proprietăți excelente de susținere. Tapițeria din microfibră este rezistentă la pete și ușor de curățat.