Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Bons-T Happy Grey

ID produs: 80777
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Bons-T Happy Grey

Elegantă, spațioasă și confortabilă - canapeaua Bons-T este întruchiparea ideilor moderne în designul mobilierului tapițat. Designul compact fără cotiere se va potrivi în spații mici. Baza moale masivă arată vizual ușor pe un cadru de lemn și picioare înalte.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Minimalism confortabil Tapițerie monocromatică, lipsă de decor atrăgător, design laconic: canapeaua Bons-T este un exemplu de stil minimalist. În același timp, datorită finisajului cu cusături și cravate, modelul arată foarte confortabil. Suporturi din lemn masiv Picioare înalte și bază de canapea - o construcție fiabilă, durabilă și în același timp ușoară vizual, din lemn masiv, este responsabilă pentru durata lungă de viață a canapelei. Confort maxim Spătarul canapelei poate fi fixat în trei poziții: orizontal - „întins”, vertical - „șezând” și la un unghi de 45 de grade - „înclinat”. Relaxarea pe canapea va fi cu adevărat confortabil, iar somnul va fi confortabil. Tapițerie texturată Velourul texturat este folosit ca tapițerie pentru modelul Bons-T. Acesta este un material durabil, plăcut la atingere, își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp și nu necesită întreținere atentă.