Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Bries Barhat Blue

ID produs: 88844
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Bries Barhat Blue

Canapea „Bries” îmbină cu succes stilul modern și clasicele anilor ’60. Suporturile înalte din lemn fac modelul „zvelt” și ușor vizual. Butoanele decorative care decorează pernele din spate, precum și curba netedă a cotierelor, conferă canapelei un caracter neobișnuit. „Bries” va atrage în special fanii aranjamentelor scandinave - este ușor să-l combinați cu decor luminos și culori pastelate ale interiorului!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Forme elegante Formele tradiționale ale scaunului și spătarului sunt completate elegant de cotiere înguste și curbate. Picioarele înalte fac o canapea masivă ușoară vizual. Pernele decorative pătrate completează aspectul. Design în detaliu Perne înălțate, cusături drepte, ornamente cu nasturi - fiecare element de design atrage ochiul. Suporturile inalte din lemn masiv sunt accente semantice care aduc o nota de prospetime imaginii modelului. „Bries” mare și confortabil combină funcțiile unei canapele confortabile și ale unui pat complet de una și jumătate. Ca umplutură, a fost folosită o combinație de spumă poliuretanică elastică și periotek de aer - nu este doar confortabil să stai pe canapea, ci și confortabil să dormi! Mecanism „carte” Sistemul de transformare cunoscut de toată lumea „carte” este simplu și de încredere. Suprafața de dormit este netedă, îmbinările dintre jumătățile canapelei practic nu se simt, iar pardoseala este protejată de zgârieturi.