Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Deans Chess Black

ID produs: 53633
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Deans Chess Black

Linii laconice și forme simple, stil impecabil și individualitate - toate acestea sunt canapeaua Deans. Designul scandinav discret va pune în valoare orice decor contemporan. Eleganță, confort și funcționalitate, reunite - „Deans” este creat pur și simplu pentru o odihnă măsurată cu familia sau prietenii!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Stilul scandinav Designul modelului este echilibrat si gandit pana la cel mai mic detaliu. Baza dreptunghiulară, ridicată deasupra podelei, face ca modelul să fie ușor vizual. Pernele din spate sunt decorate cu nasturi mari. Pernele decorative moi adaugă confort și oferă confort suplimentar. Pantograf practic Sistemul intuitiv de pantograf este durabil și practic. Datorită mecanismului „mers”, un scaun confortabil se transformă rapid într-un pat spațios. Picioarele, din lemn masiv, nu ating suprafața podelei. Opțiuni de execuție Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Se oferă opțiunea de umplutură. Spuma PU elastică și elastică oferă potrivirea confortabilă de care aveți nevoie pentru a vă simți complet relaxat. Dacă intenționați să utilizați „Deans” pentru somnul zilnic, alegeți un bloc de arcuri independente. Alb și negru O pereche clasică de alb și negru este împerecheată într-un imprimeu psihedelic Chess Black. El hipnotizează și nu-i dă drumul. Oferă interiorului tău ceva retro șic din anii 60 cu Chess Black.