Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Deans Velvet Yellow

ID produs: 24393
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Deans Velvet Yellow

Linii laconice și forme simple, stil impecabil și individualitate - toate acestea sunt canapeaua Deans. Designul scandinav discret va pune în valoare orice decor contemporan. Eleganță, confort și funcționalitate, reunite - „Deans” este creat pur și simplu pentru o odihnă măsurată cu familia sau prietenii!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Stilul scandinav Designul modelului este echilibrat si gandit pana la cel mai mic detaliu. Baza dreptunghiulară, ridicată deasupra podelei, face ca modelul să fie ușor vizual. Pernele din spate sunt decorate cu nasturi mari. Pernele decorative moi adaugă confort și oferă confort suplimentar. Pantograf practic Sistemul intuitiv de pantograf este durabil și practic. Datorită mecanismului „mers”, un scaun confortabil se transformă rapid într-un pat spațios. Picioarele, din lemn masiv, nu ating suprafața podelei. Opțiuni de execuție Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Se oferă opțiunea de umplutură. Spuma PU elastică și elastică oferă potrivirea confortabilă de care aveți nevoie pentru a vă simți complet relaxat. Dacă intenționați să utilizați „Deans” pentru somnul zilnic, alegeți un bloc de arcuri independente. Încărcător USB Se întâmplă să vrei să ajungi la smartphone sau tabletă fără să te ridici de pe canapea, dar se încarcă în celălalt capăt al camerei. Profită de această opțiune convenabilă. Designul oferă posibilitatea de a încorpora un dispozitiv USB ascuns în oricare dintre cotiere.