Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Ebi Happy Light

ID produs: 51144
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Ebi Happy Light

Designul laconic al canapelei Ebi este potrivit pentru crearea unui interior în stil mansardă. Canturile de accent subliniază geometria formelor și rigoarea inerentă stilului. Nu există detalii de prisos - totul este funcțional. Designerul de pe site vă permite să subliniați individualitatea: sporiți brutalitatea interiorului sau oferiți moliciunea mansardei. Iar adâncimea canapelei și combinația atentă de umpluturi promit o ședere plăcută.

Stil și funcționalitate Canapea Ebi nu este doar pentru relaxare. Va ajuta la utilizarea rațională a spațiului din camera de zi, fără a-l aglomera cu dulapuri. Datorită sertarelor spațioase încorporate în fiecare secțiune, lucrurile necesare vor fi mereu la îndemână. Este convenabil să depozitați totul în ele: de la lenjerie de pat până la accesorii pentru un hobby. Loc de dormit confortabil Un mecanism eurobook simplu și fiabil va transforma instantaneu o canapea într-un loc de dormit care nu este inferior unui pat în ceea ce privește confortul. La baza scaunului este un bloc de arcuri independente. Deasupra - spumă elastică ST și un strat înalt de holcon, sporind proprietățile anatomice ale suprafeței. Pernele sunt umplute cu un amestec de holofiber și firimituri PPU, care oferă un echilibru confortabil de elasticitate și moliciune.