Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Kusken Chess Black

ID produs: 33688
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Kusken Chess Black

Canapea "Kusken" - compactă și elegantă, va încânta copiii și adulții. Este ușor de asamblat, așezat și de îngrijit pentru tapițerie. Canapea ideală pentru oamenii moderni care doresc să-și sublinieze individualitatea și atitudinea pozitivă față de viață.

Stilul scandinav Un reprezentant luminos al stilului scandinav va decora un apartament de orice dimensiune și va deveni un accent la modă în interior. Se potrivește cu ușurință în spațiul unui studio sau sufragerie, împărțit în mai multe părți. Poate fi folosit pentru somnul zilnic. Este prevăzută o husă matlasată detașabilă pentru îngrijirea ușoară a tapițeriei. Este ușor de îndepărtat, curățat și repus - canapeaua va arăta din nou ca nouă. Dimensiune compacta O canapea mica cu o lungime de doar 145 cm va economisi spatiu fara a compromite solutia interioara. Canapeaua este ideala pentru camerele mici unde ai nevoie de un pat suplimentar. Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Alb și negru O pereche clasică de alb și negru este împerecheată într-un imprimeu psihedelic Chess Black. El hipnotizează și nu-i dă drumul. Oferă interiorului tău ceva retro șic din anii 60 cu Chess Black. Stabil și fiabil Durabilitatea definește un cadru metalic cu o plasă elastică din material polimeric. Suporturile metalice suplimentare sunt ascunse în buzunare îngrijite cu fermoar. La desfacere este necesară o distanță de 5 cm față de perete. Pentru somn, vă recomandăm să folosiți un topper.