Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Kyron Velvet Grafit

ID produs: 41360
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Kyron Velvet Grafit

Incredibil de moale și confortabil „Kyron” a fost creat pentru o familie numeroasă și prietenoasă! Copiii vor adora zona de joacă largă și sigură. Iar adulții se vor acomoda confortabil aici cu un grup mare de prieteni pentru a viziona un film sau adunări de seară. In acelasi timp, canapeaua se transforma intr-un pat spatios si confortabil cu o suprafata ortopedica pentru un somn sanatos in mai putin de un minut!

Un exemplu de minimalism „Kairon” este un exemplu exemplar de minimalism modern. Solid și masiv, arată strict și concis. Tapițeria monocromatică deschide o adevărată posibilitate pentru decorarea cu textile de casă! Finisaj laconic Cusăturile exterioare de pe scaun și pereții laterali acționează ca un decor. Adaugă originalitate canapelei și o formă neobișnuită, rotunjită a cotierelor. Iar imaginea este completată de două perne mari și moi asortate. Moale ca un nor Pernele pentru spate sunt umplute cu un amestec de spuma poliuretanica si holofiber, care este optim in ceea ce priveste elasticitatea sa. Două perne moi suplimentare nu sunt doar un element decorativ: cu ele puteți regla cu ușurință adâncimea scaunului. Umplutura ortopedica La baza sezutului si a spatarului se afla un bloc de arcuri independente inaltime de 13 cm.Deasupra - spuma poliuretanica elastica, care adauga moliciune si sporeste proprietatile ortopedice ale suprafetei.