Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Lieri Velvet Light

ID produs: 17765
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Lieri Velvet Light

Canapeaua Lieri este o nouă tendință în designul scandinav, cu o ergonomie perfectă și un mecanism de pliere convenabil. Silueta stricta si liniile cizelate fac ca modelul sa fie potrivit atat in holul biroului cat si in livingul de acasa.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design scandinav Formele laconice fac silueta canapelei expresivă și ușoară. Velourul nobil și moale subliniază frumusețea liniilor, iar suporturile din lemn figurate creează o senzație de „plutire” în aer. Ergonomie confortabilă Adâncimea scaunului de 60 cm - va oferi confort tuturor membrilor familiei. Unghiul optim al spătarului, cotierele confortabile, precum și pernele mari sub spate vă vor ajuta să petreceți atât o seară confortabilă cu o carte, cât și întâlniri distractive într-o companie mare. Amortizare ideală La umplerea unei canapele cu material inovator - se folosește spumă poliuretanică Elax. Datorită aranjamentului special al celulelor de aer în interior, va fi confortabil pentru întreaga familie să se odihnească pe el. PPU Elax își restabilește instantaneu forma și își păstrează elasticitatea, și de aici aspectul canapelei, pentru o lungă perioadă de timp. Datorită distribuției eficiente a sarcinii pe canapea, este cât mai confortabil să dormi. Materialul Elax este dezvoltat ținând cont de toate cercetările moderne în domeniul visului. Design robust Cadrul modelului este realizat din materiale durabile și ecologice: lemn masiv, placaj, plăci de fibre și PAL. Mecanismul de transformare convenabil „pantograf” asigură o desfășurare lină și ușoară a canapelei, care se transformă într-un pat larg.