Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Lismos Bleumarin

ID produs: 87545
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Lismos Bleumarin

Pe scaunul spațios și adânc al canapelei cu cotiere largi și moi, o familie numeroasă sau un grup de prieteni se va găzdui confortabil. „Lismos” elegant, cu o potrivire adâncă, va acționa ca element de bază al sufrageriei sau o alternativă la un pat dublu.

Design complet Spătarul este tapițat cu material textil, ceea ce vă permite să plasați canapeaua în centrul camerei pentru a zona spațiul. Microvelourul este un material practic cu o textura catifelata. Tapițeria își păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp, fiind în același timp nepretențioasă în îngrijire. Confort fără compromis Adâncimea crescută a scaunului permite persoanelor de toate dimensiunile să se acomodeze confortabil. Poți să tragi un pui de somn pe canapea cu o pernă decorativă moale sub cap, să te simți confortabil cu toată familia sau cu prietenii pentru a viziona un film. Mecanism simplu O canapea - mai multe funcții. Mecanismul de încredere „carte” transformă cu ușurință canapeaua într-un pat larg, iar cutia de lenjerie de sub scaun vă permite să depozitați compact lenjeria de pat. Umplerea este concepută pentru încărcături zilnice. Picioarele metalice „Lismos” stau ferm pe suporturi metalice puternice. Materialul durabil este rezistent la sarcini mari și, de asemenea, va rezista cu ușurință la rearanjare sau relocare. Picioarele sunt echipate cu tampoane din plastic care protejează podeaua.