Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Macio Velvet Coral

ID produs: 29561
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Macio Velvet Coral

Moale, confortabil, compact... Realizat în stilul tradițional european, „Macio” se va potrivi perfect în interiorul modern. Modelul combină ceea ce pare incongruent: dimensiunea mică atunci când este pliat și un pat larg când este desfășurat. O astfel de combinație a fost realizată cu ajutorul unui mecanism special de acordeon, care se transformă înainte, după principiul unui acordeon. Cu câteva mișcări, „Macio” se transformă într-un pat cu drepturi depline, cu un bloc de arcuri independent!

Design confortabil Detalii clasice și stilate - cotieră scroll, țevi și elemente de fixare puțin adânci. Datorită acestui finisaj, „Macio” arată foarte moale și confortabil. Textura plăcută a tapițeriei nu face decât să-i sublinieze formele aerisite! Dimensiunile optime ale lui Macio sunt o solutie excelenta pentru o incapere mica in care trebuie sa iti organizezi un colt de relaxare si un loc de dormit in acelasi timp. Canapeaua se va potrivi cu ușurință în spațiul limitat al sufrageriei sau garsonierei. Pentru odihna si somn La baza canapelei (nu doar sezutul, ci intregul pat) se afla un bloc de arcuri independente. Deasupra - spumă poliuretanică elastică, care adaugă moliciune și îmbunătățește proprietățile ortopedice ale suprafeței. Fundație de încredere Cadrul modelului este format din trei rame metalice stivuite în serie. Conturul din oțel este completat de o zăbrelă ortopedică din șipci din mesteacăn îndoit-lipit. Acest design este foarte durabil și va dura ani de zile!