Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Marcy Chess Negru

ID produs: 18788
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Marcy Chess Negru

Marcy este o canapea de la mijlocul secolului. Silueta sa elegantă, cotierele subțiri și baza din lemn masiv sunt completarea perfectă pentru orice spațiu contemporan. Datorită cărții-mecanism, canapeaua se desfășoară cu ușurință într-un pat confortabil.

Pat confortabil Canapeaua lui Marcy este echipată cu un bloc de arcuri independent, datorită căruia chiar și o sarcină mare este distribuită uniform. Un nivel ridicat de confort și rigiditate optimă garantează o odihnă plăcută și un somn odihnitor. De asemenea, Marcy este completată de o cutie pentru depozitarea lenjeriei de pat și orice alte lucruri. Suporturi înalte Picioarele canapelei sunt din lemn masiv, arată elegant și se potrivesc organic în orice interior și, de asemenea, fac canapeaua mai ușoară vizual. Înălțimea piciorului de 11 cm facilitează păstrarea curățeniei cu aspiratorul robot.