Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Milken Velvet Yellow

ID produs: 80426
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Milken Velvet Yellow

Canapea "Milken" - compactă și elegantă, va încânta copiii și adulții. Este ușor de asamblat, așezat și de îngrijit pentru tapițerie. Canapea ideală pentru oamenii moderni care doresc să-și sublinieze individualitatea și atitudinea pozitivă față de viață.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Stilul scandinav Un reprezentant luminos al stilului scandinav va decora un apartament de orice dimensiune și va deveni un accent la modă în interior. Se potrivește cu ușurință în spațiul unui studio sau al unei camere de zi, împărțit în mai multe părți. Poate fi folosit pentru somnul zilnic. Dimensiune compacta O canapea mica cu o lungime de numai 126 cm va economisi spatiu fara a compromite solutia interioara. Canapeaua este ideala pentru camerele mici unde ai nevoie de un pat suplimentar. Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Potrivire confortabilă Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Spuma PU elastică și elastică oferă potrivirea confortabilă de care aveți nevoie pentru a vă simți complet relaxat. Puteți alege diferite culori de picioare și țesături. Stabil și fiabil Durabilitatea definește un cadru metalic cu o plasă elastică din material polimeric. Suporturile metalice suplimentare sunt ascunse în buzunare îngrijite cu fermoar. La desfacere este necesară o distanță de 5 cm față de perete. Pentru somn, vă recomandăm să folosiți un topper.