Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Mistle

ID produs: 81662
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Mistle

Sofa Mistle este simbolul stilului scandi chic. Designul laconic cu picioare subțiri de metal și cotiere înguste va completa perfect interiorul. Un sezut adanc, perne dorsale moi si in acelasi timp elastice vor crea un confort maxim pentru odihna zilnica. Canapeaua este disponibila in mai multe culori si texturi, pe cele potrivite le puteti alege folosind designerul online de pe site. De asemenea, puteți ridica un fotoliu și un puf din colecția pentru canapea.

Un alt nivel de confort In umplerea canapelei Misl este spuma HS de confort superior. Oferă un suport moale și care absoarbe șocurile și vă permite să vă relaxați complet fără a vă simți scufundat, în timp ce spuma își recapătă cu ușurință forma după o încărcare. La fel și holofiber în compoziția pernelor. Aceste materiale permit aerului să treacă și nu acumulează praf. Așadar, restul va fi întotdeauna confortabil, iar canapeaua își va păstra aspectul original pentru mulți ani. Suporturi înalte Picioarele canapelei sunt realizate din metal. O astfel de soluție de design va deveni un accent elegant al oricărui interior și va face vizual canapeaua mai ușoară. Înălțimea de 20 cm facilitează trecerea oricărui aspirator robot. Suporturile sunt echipate cu tampoane de silicon discrete, astfel încât nu vor deteriora pardoseala.