Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Murano 160 Velvet Ocean

ID produs: 84346
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Murano 160 Velvet Ocean

Dubla compactă „Murano” are o dimensiune modestă, cea mai confortabilă potrivire și un pat plin inclus! O combinație atât de plăcută a fost realizată datorită unui design bine gândit și calității înalte a materialelor folosite. Ideal pentru camere mici, „Murano” va deveni o insulă a confortului tău! În plus față de canapea, este posibil să achiziționați o lenjerie https://www.divan.ru/product/belevitsa-ats-160

Minimalist și confortabil Contururile netede și formele moi de „Murano” vă pregătesc pentru o ședere confortabilă! Două perne decorative de 54x33 cm sunt deja incluse în set - scopul lor este să facă distracția cât mai confortabilă. Decor practic Rolul tampoanelor de pe cotiere este realizat de panouri MDF alungite. Aceasta nu este doar o modalitate de a decora succint modelul, ci și o modalitate practică de a organiza depozitarea lucrurilor mici necesare (telecomandă, smartphone) la îndemână. Dimensiuni compacte Mecanismul de transformare „acordeon”, care pliază canapeaua înainte, a făcut posibilă minimalizarea dimensiunilor modelului. „Murano” se va potrivi cu ușurință în spațiul unui studio sau sufragerie, împărțit în mai multe părți. Umplutura ortopedica Va rugam sa retineti ca umplutura modelului este un bloc de arcuri independente de 10 cm inaltime.