Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Oljen Mini Happy Emerald

ID produs: 60172
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Oljen Mini Happy Emerald

Olien este o soluție îndrăzneață pentru spațiile moderne în stil mansardă. Forma geometrică a canapelei, precum și cotierele subțiri și marginile în jurul perimetrului, vor deveni un accent luminos al interiorului. Datorită dimensiunilor sale compacte, canapeaua se potrivește perfect în orice spațiu. În designerul online de pe site poți alege culoarea și textura tapițeriei după propriile preferințe.

Compactness Canapea Oljen Mini este o versiune compactă a hitului nostru. Este conceput pentru a se potrivi perfect acolo unde un model de dimensiuni mari nu poate. Dimensiunea compactă vă permite să organizați o zonă de recreere într-o garsonieră și contribuie la utilizarea rațională a spațiului. În plus, canapeaua Olien Mini nu trebuie îndepărtată de perete pentru a se desfășura, ceea ce ajută la economisirea spațiului. Pat confortabil Un mecanism de transformare simplu și fiabil transformă cu ușurință canapeaua într-un loc spațios pentru dormit și relaxare. Datorită blocului de arcuri independente, spumei elastice ST și Holkon, proprietățile anatomice ale suprafeței sunt îmbunătățite. Pernele dorsale sunt umplute cu un amestec de holofiber și firimituri PPU, care oferă un echilibru confortabil de elasticitate și moliciune.