Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Ornen Velvet Coral

ID produs: 20830
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Ornen Velvet Coral

Canapea Ornen, stil mid-century, potrivita pentru orice spatii moderne. Designul său neobișnuit și picioarele înalte din lemn vor deveni un accent luminos în interiorul sufrageriei sau dormitorului. Tapițeria din velur, cotierele curbate și pernele moi pentru spătar decorate cu cusături verticale conferă canapelei o eleganță și un confort deosebit.

Locul de dormit confortabil Ornen este potrivit pentru odihnă și pentru somnul zilnic. Datorită mecanismului pantograf, canapeaua se desfășoară cu ușurință într-un pat plin. Blocul independent de arc ca parte a unei canapele garantează un vis confortabil. De asemenea, Ornen dispune de spatiu suplimentar de depozitare: sub canapea sunt sertare spatioase pentru lenjerie de pat, haine sau alte lucruri. Suporturi inalte Picioarele canapelei Ornen sunt realizate din lemn masiv. O astfel de soluție nu numai că va deveni un detaliu interior elegant, ci va face și vizual canapeaua din interior mai ușoară și mai aerisită. Înălțimea de 15 centimetri facilitează curățarea: orice aspirator robot poate trece cu ușurință pe sub canapea.