Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Siteno Barhat Amber

ID produs: 83221
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Siteno Barhat Amber

Canapea "Siteno" - elegantă și elegantă va găzdui confortabil gospodăriile și oaspeții în camera de zi sau studio. Formele dreptunghiulare clare sunt concentrate pe interioare într-un stil modern, în timp ce designul laconic și nuanțele nobile îl fac aproape universal.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Picioare din lemn Lemnul natural este principalul decor al modelului. Baza se ridică pe picioare conice grațioase, care fac aspectul vizual „mai ușor” și facilitează procesul de curățare. „Pantograf” convenabil Fără zgârieturi și covoare mototolite! Scaunul „plimbă” lin prin aer și stă pe suporturi. Mecanismul este conceput pentru utilizarea zilnică și, prin urmare, canapeaua va fi o alternativă demnă la pat. Tapițerie spectaculoasă Debordările moi din velur și decorul mare cu cusături cu nasturi creează o senzație confortabilă. Spatele este, de asemenea, tapițat cu materialul principal, datorită căreia modelul arată decent din orice unghi. Umplutură de înaltă calitate În interiorul pernelor există o holofibră elastică și fără greutate. Spuma poliuretanică foarte elastică, datorită compoziției optime, își păstrează perfect forma și oferă cea mai confortabilă odihnă.