Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Siteno Mini Smart Yellow

ID produs: 70302
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Siteno Mini Smart Yellow

Linii laconice și forme simple, stil impecabil și individualitate - toate acestea sunt canapeaua „Siteno Mini”. Designul scandinav discret va pune în valoare orice decor contemporan. Eleganță, confort și funcționalitate, reunite - „Siteno Mini” este creat pur și simplu pentru o odihnă măsurată cu familia sau prietenii!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Stilul scandinav Un reprezentant luminos al stilului scandinav va decora un apartament de orice dimensiune și va deveni un accent la modă în interior. Strălucirea moale a velurului și decorul cu cusături mari cu nasturi creează o senzație confortabilă. Spatele este, de asemenea, tapițat cu materialul principal, datorită căreia modelul arată decent din orice unghi. Stabil si durabil Mecanismul este conceput pentru canapele cu doua locuri cu picioare inalte si dimensiuni reduse. O pereche de mecanisme conectate între ele vă va permite să descompuneți canapeaua în două secțiuni separate. Astfel, un scaun confortabil se transformă rapid într-un loc spațios și jumătate. Potrivire confortabilă Scaunul cu adâncime optimă va găzdui confortabil o persoană de orice înălțime. Spuma PU elastică și elastică oferă potrivirea confortabilă de care aveți nevoie pentru a vă simți complet relaxat. Puteți alege diferite culori de picioare și țesături. Dimensiune compacta O canapea mica cu doua locuri cu o latime de 162 cm va economisi spatiu fara a compromite solutia interioara. Dimensiunea compactă a canapelei este ideală pentru camerele mici care au nevoie de un pat suplimentar. Pentru un somn confortabil, vă recomandăm să adăugați un topper.