Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Slipson Mini Happy Emerald

ID produs: 53742
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Slipson Mini Happy Emerald

Canapeaua Slipson Mini este unul dintre reprezentanții clasici ai stilului scandinav. Este minimalist, compact și atractiv. Cusături îngrijite, picioare din lemn masiv natural și tapițerie delicată din velur - fiecare detaliu este gândit și are o semnificație specială. Puteți alege materialul potrivit, precum și culoarea și umplutura în designerul online, astfel încât Slipson Mini să se potrivească cu interiorul dumneavoastră.

Sleeper Dimensiunea compactă a lui Slipson Mini nu îl împiedică să se desfășoare într-un pat confortabil. Datorită mecanismului de mers, canapeaua se desfășoară în două secțiuni separate, formând o alternativă cu drepturi depline la pat. Slipson Mini nu ocupă mult spațiu, combinând în același timp o zonă de dormit cu cea de relaxare. Comoditate și stil Picioarele din lemn natural atrag atenția și arată elegant. Spațiul de deasupra podelei (11 cm) facilitează foarte mult procesul de curățare – un aspirator robot poate trece cu ușurință pe sub canapea.