Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Stark Velvet Yellow

ID produs: 92318
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Stark Velvet Yellow

Elegantul „Stark” va mulțumi cu concizie, design funcțional și original - este ușor să creați un interior confortabil cu el. O canapea cu o poziție de relaxare adâncă va acționa ca element de bază al unui dormitor compact sau pentru a crea o zonă de lounge în camera de zi. În plus față de canapea, este posibil să achiziționați o lenjerie https://www.divan.ru/product/belevitsa-ak-140

Pentru relaxare și dormit Datorită spătarului dublu moale, canapeaua arată deosebit de confortabilă. Tapițeria simplă într-o nuanță neutră este plăcută pentru observația de zi cu zi. Cusăturile originale cu pătrate voluminoase și margini decorative „diluează” severitatea externă. Mecanism „acordeon” Trei secțiuni ale produsului sunt conectate ferm între ele cu ajutorul unor bucle de blocare, care sunt fixate în siguranță pe cadru. Baza metalică din profile pătrate garantează o durată lungă de viață a canapelei, făcând-o potrivită pentru utilizare frecventă. Potrivire confortabilă Pe un scaun spațios și adânc, cu cotiere moi, este confortabil să stai și să te relaxezi după o zi plină. Umplutura cu spumă poliuretanică modernă foarte elastică este hipoalergenică și își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp. Design complet Tapițat cu velur catifelat. Partea din spate a spătarului este, de asemenea, tapițată cu material, ceea ce vă permite să plasați canapeaua în centrul camerei și să o utilizați pentru zonare. Împreună cu o masă îngrijită, va crea un spațiu armonios pentru un sejur confortabil!