Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Aster Textil Lime

ID produs: 17460
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Aster Textil Lime

„Aster” este o canapea compactă, nepliabilă, cu o bază din lemn și o abundență de perne moi. Organizați cu ajutorul său un colț confortabil pentru relaxare - puneți canapeaua originală în camera de zi sau în bucătărie, loggia închisă sau verandă.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design laconic Baza din lemn a unei forme simple este combinată cu perne dreptunghiulare și o saltea. Textura lemnului și materii se completează organic. Decor laconic - piping pe elemente moi și nasturi mari care se potrivesc. Pentru casă și cabană de vară Canapeaua de colț Aster este universală și potrivită pentru mobilier de casă în stil eco sau rustic, precum și pentru un interior de țară. Îngrijirea produsului este simplă: husa saltelei cu fermoar este ușor de îndepărtat pentru curățare sau spălare. Baza solida Rama modelului este din lemn natural tratat cu lac. Fixările simple și fiabile sunt o garanție a durabilității și rezistenței canapelei. Baza cu lamele asigură ventilația naturală a saltelei. Aterizare moale Să te odihnești pe canapeaua Aster este o plăcere. Spuma poliuretanică elastică redă perfect forma. Pernele late ale spatelui sunt confortabile de sprijinit.