Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Aster Textile Sky

ID produs: 85751
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Aster Textile Sky

„Aster” este o canapea compactă, nepliabilă, cu o bază din lemn și o abundență de perne moi. Organizați cu ajutorul său un colț confortabil pentru relaxare - puneți canapeaua originală în camera de zi sau în bucătărie, loggia închisă sau verandă.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design laconic Baza din lemn a unei forme simple este combinată cu perne dreptunghiulare și o saltea. Textura lemnului și materii se completează organic. Decor laconic - margini pe elemente moi și nasturi mari pentru a se potrivi. Pentru casa si cabana de vara Coltarul Aster este universala si potrivita atat pentru mobilierul de casa in stil eco sau country, cat si pentru un interior rustic. Îngrijirea produsului este simplă: husa saltelei cu fermoar este ușor de îndepărtat pentru curățare sau spălare. Baza solida Rama modelului este din lemn natural tratat cu lac. Fixările simple și fiabile sunt o garanție a durabilității și rezistenței canapelei. Baza cu lamele asigură ventilația naturală a saltelei. Aterizare moale Să te odihnești pe canapeaua Aster este o plăcere. Spuma poliuretanică elastică redă perfect forma. Este convenabil să te sprijini pe pernele late ale spatelui.