Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Deans Velvet Emerald

ID produs: 68650
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Deans Velvet Emerald

„Deans” este eleganță, confort și funcționalitate combinate într-una singură. Canapeaua este creată pur și simplu pentru relaxare: dimensiunile confortabile și umplutura atentă vă vor răsfăța cu comoditate. Baza dreptunghiulară, ridicată deasupra podelei, face ca modelul să fie vizual „ușor”.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Pursânge scandinav Designul este gândit până la cel mai mic detaliu: datorită formei și decorului reale, modelul arată pur și simplu uimitor! Pernele din spate sunt decorate cu nasturi mari. Suporturile moi adaugă confort și oferă confort suplimentar. „Pantograf” de încredere Modelul se desfășoară rapid și ușor. Ridicați și trageți ușor partea inferioară a scaunului spre dvs. - acesta va „păși” înainte singur, fără a atinge suprafața podelei. Rămâne să coborâm spatele în poziție orizontală, iar patul este gata! Versiuni Adâncimea optimă a scaunului este confortabilă pentru o persoană de orice înălțime. Există două opțiuni de umplere. Spuma elastică PU asigură o potrivire confortabilă. Dacă intenționați să utilizați „Deans” pentru somnul zilnic, alegeți un bloc de arcuri independente. Încărcător USB Ca opțiune suplimentară, în cotiera Deans poate fi montat un încărcător USB. Acum poți lucra cu gadgetul tău în timp ce stai pe canapeaua ta preferată, indiferent de priză!