Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Loft Velvet Latte

ID produs: 33912
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Loft Velvet Latte

Aspectul maiestuos și simetria strictă a canapelei de colț Loft îi vor permite să devină personajul principal în orice spațiu. Modelul unei forme dreptunghiulare clare cu un finisaj laconic se va potrivi perfect într-un interior modern discret. Stați pe loc și bucurați-vă de o odihnă bună!

Stil învechit Tapițeria din velur nobil și paleta de culori actuală vor fi potrivite atât în interioarele scandinave populare, cât și în soluțiile clasice. Spatele este format din trei perne laterale moi voluminoase, încadrate de o bordură decorativă. Cusătura subliniază silueta și evidențiază detaliile pe fundalul general. Simplu și ușor de înțeles Sistemul Eurobook este unul dintre cele mai comune mecanisme de transformare, deoarece este fiabil. Durabil și conceput pentru uz zilnic. Cu el, puteți obține rapid și fără efort un pat spațios și uniform. Design sofisticat Cadrul solid este realizat dintr-o placă de mobilier cu elemente din lemn masiv. În interiorul pernelor există o holofibră fără greutate și elastică. Umplutura scaunului constă din spumă elastică poliuretanică. Adâncimea sa optimă asigură o poziție corporală corectă și confortabilă din punct de vedere anatomic. Spațiu de depozitare Modelul confortabil este echipat cu o cutie de lenjerie - un atribut indispensabil pentru cei care apreciază utilizarea rațională a spațiului valoros. Este convenabil să depozitați textile decorative pentru casă, haine de sezon sau o pătură caldă într-un compartiment spațios.