Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Markful Velvet Light

ID produs: 31987
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Markful Velvet Light

Cusăturile geometrice verticale, picioarele din lemn masiv, confortul, ergonomia și culorile strălucitoare sunt asociate cu anii 50, când s-a născut unul dintre cele mai recunoscute stiluri, mijlocul secolului. Canapea Markful este un reprezentant luminos al acestui stil la modă.

Un loc de dormit confortabil Markful este potrivit pentru odihnă și pentru somnul zilnic. Datorită mecanismului pantograf, canapeaua se desfășoară cu ușurință într-un pat plin. Blocul independent de arc ca parte a unei canapele garantează un vis confortabil. De asemenea, Markful dispune de spațiu suplimentar de depozitare: sub canapea sunt sertare spațioase pentru lenjerie de pat, haine sau alte lucruri. Picioare înalte Picioarele de canapea Markful sunt realizate din lemn masiv. O astfel de soluție nu numai că va deveni un detaliu interior elegant, ci va face și vizual canapeaua din interior mai ușoară și mai aerisită. Înălțimea de 15 centimetri facilitează curățarea: un robot aspirator poate trece cu ușurință pe sub canapea.