Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Mason Dusty Blue

ID produs: 98064
Verificare stoc
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Mason Dusty Blue

Un adevărat colț de confort! Canapea "Mason" are o odihnă și un somn bun. Aspectul confortabil și paleta de culori neutre se vor potrivi cu ușurință în decorul unui living modern.

Decorul discret Kant de pe cotiere și scaun subliniază formele rotunjite ale elementelor, în timp ce matlasarea decorativă adaugă confortul aspectului. Decorul discret este completat de o textura frumoasă de tapițerie din velur. Pentru fiecare zi Mecanismul Eurobook este responsabil pentru transformarea ușoară și rapidă. Sistem robust potrivit pentru utilizarea zilnică - excelent pentru un apartament cu o cameră sau garsonieră! Umplutura de perna Sorel este un material de noua generatie. Fibrele elastice răsucite, tratate cu silicon și au o moliciune deosebită. Structura este respirabila, nu acumuleaza praf si este rezistenta la rulare. Baza ortopedică Un bloc de arcuri independente în combinație cu umplutură de înaltă calitate nu este inferior unei saltele ortopedice în proprietățile sale. Sub bază se află un compartiment spațios pentru lenjerie.